Gorilla Glue, extra erős PU alapú univerzális erősragasztó

 

Földkerekség legnehezebb projektjeihez.

 

A Gorilla Glue mindig segít Önnek , hogy munkáit azonnal, kifogástalanul, és teljes elégedettséggel elvégezze. Most még jobb eredményre számíthat!
Segítségével tartósabb kötést érhetünk el és az eredmény elképesztő. A Gorilla Glue megragaszt olyan anyagokat is, ahol más ragasztók már rég felmondták a szolgálatot: fém, kő, fa, kerámia, műanyag, üveg és sok más anyag megragasztható. Sokoldalú, ezáltal ideális háztartásbeli javításokhoz és kreatív alkotásokhoz. 

100% vízálló, így extrém körülmények között is megállja a helyét. AZ ANSI/ HPVA HP-1-2000 Typ 1 és 2 szabálykeretének is tökéletesen megfelel. 
Hőálló, ha már megszáradt nem érzékenyen a szélsőséges hőmérsékletingadzásra. Száradás után megmunkálható, csiszolható, festhető.
A megszáradt ragasztó színtelen, átlátszó így a lakkozást is egyszerűvé és komplikációmentessé teszi.

1. Készítse elő a ragasztófelületet és enyhén nedvesítse be! 
Ha először alkalmazza a Gorilla Gluet javasoljuk, hogy végezzen először ragasztó tesztet!
A felület előkészítése:
Minden felület legyen tiszta, pormentes és illeszthető. Túl sima felületeknél, mint pl fémlemez, üveg, vagy többféle műanyag esetében, érdesítse meg a felszínt, hogy maximálos tapadásifelületet biztosítson!
Enyhén nedvesítse be a felületet vízzel, nedves rongyal vagy vízszóró spray-vel spiccelje be! Vigyázzon, hogy ne túl sok víz kerüljön a ragasztandó felületre! Keményfánál nedvestíse be a felület midkét oldalát!
2. Óvatosan vigye fel a Gorilla Glue-t!
Ne használjon túl sok ragasztót. Kesztyű és ecset használata javasolt. Abban az esetben, ha a ragasztó a bőrre kerül, azonnal távolítsa el egy ronggyal, vagy papírral. Ha ez nem sikerül próbálja meg a ragasztót szappanos víz segítségével eltávolítani! Ezután kenje be kezét bőrápoló krémmel! Ne használjon alkoholt, vagy acetont a ragasztó eltávolítására!
3. Szorítsa össze erősen a két felületet. Használjon szorítót. Gonoskodjon róla, hogy a nyomás mindenhol ugyanolyan nagyságú legyen. Ha nem rendelkezik szorítóval, használjon nehéz tárgyakat, hogy elérje a szorító nyomást! Könnyű tárgyaknál elegendő egy gumiszalag is vagy akár használhat Gorilla Tape ragasztószalagot az összeszorításhoz.
Szorítás szükséges időtartama: 1-2 óra a Gorilla Glue-nál, és csak 30-60 perc a Gorila Glue "2x gyorsabb" Formulánál. A legjobb hatás elérése érdekében hagyja 24 órát száradni! Törölje le a kifolyt ragasztót egy száraz ronggyal, vagy festék higítóval. Ha a ragasztás már megszáradt, a felesleges rész eltávolításához használjos vésőt, vagy kést! A megszáradt ragasztó nem tesz kárt a szerzámokban. Tárolás: Nyomjuk ki az összes levegőt a tubusból, és csavarjuk rá szorosan a kupakot! Napfénytől védett, száraz helyen tároljuk! Tartsuk távol gyerekektől és állatoktól!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Céginformációk

Az FestékABC.hu web áruházat működteti:

A cég elnevezése
FestékABC.hu Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég székhelye
1145 Budapest, Varsó utca 6
+36 1 422 0584 
E-mail: info[kukac]festekabc.hu
Cégjegyzékszám: 01 09 929147, vezetve a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróságnál
Adószám: 14989526-2-42.
Bankszámlaszám: 11714006-20445207-00000000 (OTP)
OTP Budapesti r., XIV. Nagy L. kir. (1148 Budapest, Nagy Lajos k. útja 19-21.; 01 10 041585)

 

 

1142 Budapest, (XIV)
Erzsébet királyné útja 69/a
Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig 07:00 - 18:00
Szombaton: 07:00 - 13:00 
bolt1(kukac)festekabc.hu
Mobil: :         +36 30 228 7089 
Telefon:        +36 1 252 3090 
FAX:               +36 1 422 0584 

1095 Budapest,  Soroksári út 58 (IX)
Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig 06:30 - 18:00
Szombaton: 07:00 - 13:00 
bolt2(kukac)festekabc.hu
Mobil: :             +36 30 228 7088 
Telefon:           +36 1 215 0271
FAX:                  +36 1 219 0646

A ragasztás elött szükséges előkészíteni a ragasztandó felületet?

A Gorilla Glue ragasztó nedvességre reagálva köt - ez a reakció működteti a poliuretán ragasztókat. Ezért szükséges először enyhén benedvesítenünk az egyik ragasztandó felületet. Ragasztás után szorítsuk össze a felületeket. Kemény fáknál nedvesítsük minkét felületet.ragasztás elött. 

Mennyi ragasztót kell felvinni a felületre?

Vigyünk fel egy vékony réteget. Egy kicsivel mindig többet sikerül ezért használjunk fele annyit mint gondolnánk. Legyünk körültekintőek a mennyiséggel, ha szükséges távolítsuk el száraz ronggyal vagy általános higítóval. Mindig használjunk kesztyűt. Száradás után megmunkálható, csiszolható, festhető. A szerszámokban nem tesz kárt.

Mit tegyünk ha nincs kéznél szorító?

A Gorila Glue száradás közben dagad. Ezért a legjobb hatás érdekében szorítás mindig szükséges. Rengeteg mód van arra, hogy összeszorítsuk a darabokat de ne feledjük amilyen erős a szorítás olyan erős lesz a ragasztásunk. Ha nem rendelkezik szorítóval, használjon nehéz tárgyakat, hogy elérje a szorító nyomást! Könnyű tárgyaknál elegendő egy gumiszalag is vagy akár használhat Gorilla Tape ragasztószalagot az összeszorításhoz.

Mennyi a szorítási idő?

Szorítás szükséges időtartama 1-2 óra a Gorilla Glue-nál, és csak 30-60 perc a Gorila Glue "2x gyorsabb" Formulánál. A legjobb hatás elérése érdekében hagyja 24 órát száradni!

Hogyan tisztítható?

A felesleget távolítsuk el száraz ronggyal vagy általános higítóval. Kerülje ela bőrrel való érintkezést. Ha a ragasztás már megszáradt, a felesleges rész eltávolításához használjos vésőt, vagy kést.

Tényleg a Gorilla Glue ragasztó a legjobb, a földkerekség legkeményebb munkáihoz?

A Gorilla Glue egy univerzális ragasztó minden felületre. Ha helyesen alkalmazzuk, szinte mindent megragaszt és szinte örökre. Rendkivűl erős, oldószermentes és sokoldalú. Vannak bizonyos műanyagok amellyek csak nehezen ragaszthatóak de bízunk benne, ha egyszer kipróbálta a Gorilla Gluet, akkor több lesz mint elégedett az eredménnyel.

A ragasztóm teteje beszáradt, tudom még használni?

Bármilyen ragasztó ami még folyékony állapotú, használható csak  távolítsuk el a beszáradt felületet. Használat után törölje le a ragasztótubus adagolóját egy  ronggyal, végül zárja le a ragasztót. Hűvös, száraz helyen tároljuk.

Hogyan tároljam?

Használat után mindig nyomjuk ki a levegőt a tubusból. Ne tároljuk fejjel lefelé. Tároljuk hűvös, száraz helyen, napfénytől védve.

Tényleg 100% vízálló?

Igen Gorilla Glue 100%-ban vízálló. AZ ANSI/ HPVA HP-1-2000 Typ 1 és 2 szabálykeretének is tökéletesen megfelel.

Felgyorsítható a kötési idő?

Nem. Kötési időtartama 1-2 óra a Gorilla Glue-nál, és csak 30-60 perc a Gorila Glue "2x gyorsabb" Formulánál. A legjobb hatás elérése érdekében hagyja 24 órát száradni!

Milyen hőmérsékleti tartományban használható a ragasztó?

A legjobb eredmény szobahőrmérsékleten érhető el. +40C-tól 54C-ig

Mit tegyek ha a ragasztó a kezemre kerül?

Gorilla Glue átmenetileg hagyhat foltokat a bőrön. Ha bőrre kerül száraz ronggyal vagy papírkendővel távolítsuk el. Ha nem sikerül használjunk szappant és hideg vizet. Nem ajánlatos alkoholt vagy acetont használni mivel ezek kivonják a természetes olajokat a bőrünkből így a ragasztó méginkább ragadni fog.

Mit tegyek ha a ragasztó a ruhámra kerül?

Gorilla Glue nagyon nehezen távolítható el ruháról, ezért javasoljuk hogy vegyünk fel régi vagy védő ruhát.

Melegíthető a ragasztó?

Ne mikrózzuk a Gorilla Glue ragasztót

Mik az elsősegély nyújtási intézkedések ha a ragasztó szembe kerűl?

Ha szembe kerűl, bő vízzel, legalább 15 percig mossuk majd forduljunk orvoshoz. Ha bőrrel érinkezik használjunk szappant és hideg vizet.

Mik az elsősegély nyújtási intézkedések ha a ragasztót belélegezzük?

Ha belélegzése fizikai tüneteket produkál menjük ki a friss levegőre.Amennyiben légzési nehézség lép fel, forduljunk orvoshoz. Aszmában szenvedőknek javasolt felkeresni háziorvosat a termék használata elött.

 

 

   
         

A szállítási mód kiválasztásakor válassza a "Személyes átvétel" opciót és válassza ki az Önhöz legközelebbi (üzletet) átvevőhelyet.
 

Arra is van lehetőség, hogy az általunk üzemeltetett web áruházakon leadott rendeléseit, megrendelt termékeket összevonjuk. Így a szállítási költség csökkenthető.

 
kiszállítás esetén 24-48 órás határidővel tudjuk szállítattni a megrendelt termékeket.

 

 

 





www.italabc.hu www.festekabc.hu www.lazurabc.hu www.barkacsabc.hu www.festekbolt-keller.hu
ital web áruház festék web áruház favédelem (A-Z) -ig csináld magad festéket a festékboltból

 

Vásárlás kockázat nélkül - 14 napos elállási jog.

Szállítás TOF-al. Gyorsan és egyszerűen: Trans-o-flex futárszolgálat a festékek házhozszállítását is vállalja. Leadott rendelést követően 24-48 órás kiszállítási garancia. (megrendelt termék elérhetőségének függvényében)

Színnel lélekkel - Családi vállalkozásunk 1981 óta foglalkozik építőipari festékek, anyagok, szerszámok forgalmazásával. Az eltelt évek alatt leg-főbb célunk az volt, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki.
www.festekwebaruhaz.hu

Barkács tippek - profiknak & lelkes amatőröknek. Hasznos praktikák és barkácsmegoldások házon belülre. Falon, padlón, tárgyakon. Dekorációs és funkcionális megoldások könnyen kivitelezhető módon.www.barkacsabc.hu

 

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.