Gorilla Wood Glue, sokoldalú erős faragasztó

 

Földkerekség legnehezebb projektjeihez.

Legyen szó bármilyen faragasztásról, a Gorilla Wood Glue az Ön legjobb választása. Sokrétűen alkalmazható bármilyen fafajtához. Sőt mi több, különleges formulájának köszönhetően vízálló, kültéren is és házon belül is ideálisan alkalmazható. A Gorilla Wood Glue az a ragasztó, amire az asztalosok és hobby barkácsolók régóta vártak. A Földkerekség legnehezebb projektjeihez. A hagyományos faragasztókkal szemben ez a több fafajtából gyártott ragasztó erősebben és gyorsabban ragad. Vízálló, nem hagy maga után szines ragasztónyomot, ezáltal a szép ragasztóvonal garantált. A Gorilla Wood Glue minden bizonnyal a kedvenc ragasztója lesz.

 

1. Alkalmazás:


A legjobb eredmény érdekében ragasztás előtt fontos, hogy előkészítsük a felszínt. Lamináláshoz simítsa le a felszínt, szabadítsa meg a ragasztandó felületet jelölésektől, egyenletlenségektől. Kattintson ide még több tippért a felület előkészítéséről. A felvitelre szükséges ragasztó menniysége különböző tényezőktől függ. Leggyakrabban elég, ha a ragasztót csak a ragasztandó felületek egyikére viszi fel. Nehezen ragadó fa esetében, mindkét oldalra vigyen fel ragasztót. Majd dörzsölje össze mindkét felületet, a ragasztó egyenletes eloszlatása érdekében. Pontosan annyi ragasztót kell felkenni, hogy az összecsípésnél egy kevés ragasztó kilépjen. 200 ml Gorilla Wood Glue kb 11m2 ragasztófelületre elegendő. Kattintson ide még több tippért.


2. Szorítás:


A rögzítés módja függ a kötésmódtól, a fa típusától, a nedvességétől, a szobahőmérséklettől, a szerelési időtől, valamint a felület minőségétől. Annyira szorítsa, hogy oldalt a ragasztó éppen csak kipréselődjön.

Szorítási idő (az az időtartam, mely megmutatja, hogy mennyi ideig kell összeszorítani a felületeket): 20-30 perc szobahőmérsékleten.
Munkaidő (az az időtartam, amin belül még problémamentesen dolgozhatunk az illesztéssel) : 3-4 óra.
Megkeményedési idő ( az az időtartam , mely a ragasztó maximális ragasztóképességének eléréséhez szükséges: 24 óra




3. A ragasztó eltávolítása:


A Gorilla Wood Glu száradásig vízzel könnyedén eltávolítható.
A még nedves ragasztó eltávolítása: használjon hozzá egy tiszta rongyot. Törölje át a felületet többször, hogy eltávolítsa az összes ragasztót. Használjon homokot, ha szükséges. A már megszáradt ragasztó eltávolítása: amint a ragasztó megszáradt, csak éles tárggyal, azaz például késsel, borotvaéllel távolítható el. Ezután szórja le homokkal.
Az ragasztó adagoló tisztítása: minden használat után törölje le a ragasztótubus adagolóját egy ronggyal, végül zárja le a ragasztót. Abban az esteben, ha a ragasztóüveg beszáradt, vagy eldugult, távolítsa el a kupakot és egy éles tárggyal nyomja befelé a beszáradt ragasztót ( pl egy fogpiszkálóval) majd öblítse ki a kupakot meleg vízzel. A legvégén mossa meg a kezét szappanos meleg vízzel.

 

 

 

 

 

 


 

 

Céginformációk

Az FestékABC.hu web áruházat működteti:

A cég elnevezése
FestékABC.hu Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég székhelye
1145 Budapest, Varsó utca 6
+36 1 422 0584 
E-mail: info[kukac]festekabc.hu
Cégjegyzékszám: 01 09 929147, vezetve a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróságnál
Adószám: 14989526-2-42.
Bankszámlaszám: 11714006-20445207-00000000 (OTP)
OTP Budapesti r., XIV. Nagy L. kir. (1148 Budapest, Nagy Lajos k. útja 19-21.; 01 10 041585)

 

 

1142 Budapest, (XIV)
Erzsébet királyné útja 69/a
Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig 07:00 - 18:00
Szombaton: 07:00 - 13:00 
bolt1(kukac)festekabc.hu
Mobil: :         +36 30 228 7089 
Telefon:        +36 1 252 3090 
FAX:               +36 1 422 0584 

1095 Budapest,  Soroksári út 58 (IX)
Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig 06:30 - 18:00
Szombaton: 07:00 - 13:00 
bolt2(kukac)festekabc.hu
Mobil: :             +36 30 228 7088 
Telefon:           +36 1 215 0271
FAX:                  +36 1 219 0646

 

 

   
         

A szállítási mód kiválasztásakor válassza a "Személyes átvétel" opciót és válassza ki az Önhöz legközelebbi (üzletet) átvevőhelyet.
 

Arra is van lehetőség, hogy az általunk üzemeltetett web áruházakon leadott rendeléseit, megrendelt termékeket összevonjuk. Így a szállítási költség csökkenthető.

 
kiszállítás esetén 24-48 órás határidővel tudjuk szállítattni a megrendelt termékeket.

 

 

 





www.italabc.hu www.festekabc.hu www.lazurabc.hu www.barkacsabc.hu www.festekbolt-keller.hu
ital web áruház festék web áruház favédelem (A-Z) -ig csináld magad festéket a festékboltból

 

Vásárlás kockázat nélkül - 14 napos elállási jog.

Szállítás TOF-al. Gyorsan és egyszerűen: Trans-o-flex futárszolgálat a festékek házhozszállítását is vállalja. Leadott rendelést követően 24-48 órás kiszállítási garancia. (megrendelt termék elérhetőségének függvényében)

Színnel lélekkel - Családi vállalkozásunk 1981 óta foglalkozik építőipari festékek, anyagok, szerszámok forgalmazásával. Az eltelt évek alatt leg-főbb célunk az volt, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki.
www.festekwebaruhaz.hu

Barkács tippek - profiknak & lelkes amatőröknek. Hasznos praktikák és barkácsmegoldások házon belülre. Falon, padlón, tárgyakon. Dekorációs és funkcionális megoldások könnyen kivitelezhető módon.www.barkacsabc.hu

 

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.