Vidám színekkel a LuxDecor Magasfényű vizes akril gyerekbarát zománcfesték 0,75 Liter

   


LuxDecor magasfényű vizes akril gyerekbarát zománcfesték 0,75 Liter

Luxdecor akril zománc
Matt és Fényes
Fa, fém, lambéria festéséhez
Nem hagy csíkot
Tartós szín
Ökologikus


ALKALMAZÁSA:
Az LuxDecor zománc egy univerzális, vízzel hígítható, akril zománc általános felhasználásra, amely fa, fához hasonló anyagok, gipsz és beton helyiségek belterében és kültéri festéséhez készült. Kitűnően használható lambéria, bútorok, ablakok és ajtók festéséhez. Alkalmazható fém felületeken is, amit előzőleg korróziógátló festékkel lealapoztak. A zománcot jó fedőképesség jellemzi, és kitűnően tapad az aljzathoz. A bevonat ellenáll a víz és az időjárás hatásainak, és a színek nem veszítenek élénkségükből UV sugárzás hatására sem. A zománc fehér, valamint számos egyedülálló színben kapható, két változatban: fényesben és mattban.


MUNKAVÉDELMI SZABÁLYOK:
Nem éghető anyag. Nincs veszélyes anyagként besorolva. A festési munkák közben, és annak befejezése után a helyiséget szellőztetni kell, amíg a jellegzetes szag meg nem szűnik. A termék gyermekektől elzárva tartandó! Be kell tartani a csomagoláson megadott ajánlásokat. A részletes információk a termék biztonsági adatlapján találhatók. A termék vízzel hígítható, védeni kell a megfagyástól és a közvetlen napsugárzástól. Tárolni 5oC feletti hőmérsékleten kell.


A FELHASZNÁLÁS MÓDJA:
A termék előkészítése: Felhasználás előtt a festéket alaposan fel kell keverni, szükség esetén vízzel hígítani kell (max. 5 % arányban). Figyelem! A túlzott hígítás rontja a zománc minőségét. Nagyobb felület festése esetén - az egységes szín megőrzése érdekében - ugyanabból a gyártási tételből származó festéket kell használni. A csatolt színminta, a nyomdatechnika sajátosságaira tekintettel, csak tájékoztató jellegű, nem képezheti reklamáció alapját. Mindig el kell kérni az eladótól a zománc tényleges felfestési mintáját.
Az aljzat előkészítése: A festeni szánt felületnek stabilnak, erősnek és száraznak kell lennie, az előző festékbevonatot el kell távolítani. A festés előtt az aljzatot alaposan át kell csiszolni és le kell takarítani, majd zsírtalanítani kell, és meg kell szárítani. Fém esetében a festendő felületet korróziógátló, alapozó festékkel le kell alapozni. 
A felvitel módja: A LuxDecor akril zománcot fel lehet vinni puha szőrű ecsettel, velúr vagy flock hengerrel. Figyelem - kizárólag akril festékekhez készült eszközöket szabad használni. Ajánlott két réteget felvinni, 4 órás időközzel. A festés befejezése után azonnal kezet kell mosni, és el kell mosni az eszközöket meleg vízben.


MŰSZAKI ADATOK:
Száradási hőmérséklet: 10oC-tól 30oC-ig. Eredeti, zárt csomagolásban tárolandó, 5oC és 35oC között. Figyelem! Védeni kell a megfagyástól. Az VOC-tartalom határértéke erre a termékre: (A/d/VF kat.): 130 g/l (2010). A termék max. 90 g/l mennyiséget tartalmaz. A termék megfelel a PN-EN 71-3 „Gyermekjátékszerek biztonsága” Európai Szabvány előírásainak.
Kiadósság - max. 14m2/l (a kiadósság az aljzat fajtájától és kivitelezésétől függ)
Száradási idő - érintésre 4h, további réteg 4h, teljes kiszáradás 24h
Tárolás - A gyártás időpontjától számított 2 évig, eredeti, szorosan lezárt csomagolásban, 5 fok hőmérsékleten.
fényes

 

 

 

 

 


 

 

Céginformációk

A FestékABC.hu web áruházat működteti:

A cég elnevezése
FestékABC.hu Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég székhelye
1145 Budapest, Varsó utca 6
+36 1 215 0271 
E-mail: info[kukac]festekabc.hu
Cégjegyzékszám: 01 09 929147, vezetve a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróságnál
Adószám: 14989526-2-42.
Bankszámlaszám: 11714006-20445207-00000000 (OTP)
OTP Budapesti r., XIV. Nagy L. kir. (1148 Budapest, Nagy Lajos k. útja 19-21.; 01 10 041585)

 

 

1142 Budapest, (XIV)
Erzsébet királyné útja 69/a
Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig 07:00 - 18:00
Szombaton: 07:00 - 13:00 
bolt1(kukac)festekabc.hu
Mobil: :         +36 30 228 7089 
Telefon:        +36 1 252 3090 
FAX:               +36 1 422 0584 

1095 Budapest,  Soroksári út 58 (IX)
Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig 06:30 - 18:00
Szombaton: 07:00 - 13:00 
bolt2(kukac)festekabc.hu
Mobil: :             +36 30 228 7088 
Telefon:           +36 1 215 0271
FAX:                  +36 1 219 0646

 

fényes

  1. Fehér kristály
  2. Fekete gyémánt
  3. Egyiptomi napfény
  4. Lédús narancs
  5. Vörös koráll
  6. Érett szilva
  7. Tengerkék
  8. Vad fűszerek
  9. Pezsgős szórakozás
  10. Forró csokoládé
  11. Afrikai mahagóni
  12. Erdei mogyoró
  13. Homokvihar

 

   
         

A szállítási mód kiválasztásakor válassza a "Személyes átvétel" opciót és válassza ki az Önhöz legközelebbi (üzletet) átvevőhelyet.
 

Arra is van lehetőség, hogy az általunk üzemeltetett web áruházakon leadott rendeléseit, megrendelt termékeket összevonjuk. Így a szállítási költség csökkenthető.

 
kiszállítás esetén 24-48 órás határidővel tudjuk szállítattni a megrendelt termékeket.

 

 

 





www.italabc.hu www.festekabc.hu www.lazurabc.hu www.barkacsabc.hu www.festekbolt-keller.hu
ital web áruház festék web áruház favédelem (A-Z) -ig csináld magad festéket a festékboltból

 

Vásárlás kockázat nélkül - 14 napos elállási jog.

 

Szállítás TOF-al. Gyorsan és egyszerűen: Trans-o-flex futárszolgálat a festékek házhozszállítását is vállalja. Leadott rendelést követően 24-48 órás kiszállítási garancia. (megrendelt termék elérhetőségének függvényében)

 

Színnel lélekkel - Családi vállalkozásunk 1981 óta foglalkozik építőipari festékek, anyagok, szerszámok forgalmazásával. Az eltelt évek alatt leg-főbb célunk az volt, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki.
www.festekwebaruhaz.hu

 

Barkács tippek - profiknak & lelkes amatőröknek. Hasznos praktikák és barkácsmegoldások házon belülre. Falon, padlón, tárgyakon. Dekorációs és funkcionális megoldások könnyen kivitelezhető módon.www.barkacsabc.hu

 

 




 

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.