Baumit ragasztógipsz gipszkartonlapokhoz 25 kg

 

 

Felhasználható gipszkarton vagy gipszrost táblák szárazvakolatként való felragasztására, tömör gipszlapok falazásához vagy tömör gipszfalak gépészeti hornyainak visszajavítására.

 

Felhasználási terület: Gipszkarton vagy gipszrost táblák szárazvakolatként való felragasztására, tömör gipszlapok falazásához vagy tömör gipszfalak gépészeti hornyainak visszajavítására.

Anyagszükséglet: szárazvakolathoz 4,5-5 kg/m2, tömör gipszlapok falazásához 2,5 kg/m2

Beépítési szabály: Kizárólag tiszta, műanyag vödörben, tiszta vízhez adagolva keverhető. A vízbe szórt anyag 3-5 perces „pihentetés” után kézzel átkeverhető, majd a helyiség és a felület hőmérsékletétől függően kb. 30 percig bedolgozható. A bekevert anyaghoz utólag gipszet vagy vizet adagolni nem szabad!

 

 

 

 

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.