Üvegszövetháló 145g (erősítőháló) Dryvit háló

 

 

 

Üvegszövetháló 145g (erősítőháló) Dryvit háló

Homlokzati hőszigetelő rendszerek kéregerősítő hálója, kent szigetelések erősítő hálója.

Tulajdonságok:

– lúg-, alkáli-, fagy- és időálló
– szálszétcsúszást gátló bevonat

üvegszövetháló beágyazása (145 g/m2)

 

 

a zsákos ragasztóhoz, az üvegszövetháló beágyazásához kb. 6-8 liter tiszta víz szükséges, melyet hozzáadagolva csomómentesre keverünk, majd 5 percig hagyjuk állni. Felhasználás előtt még egyszer keverjük át.


ha az indítósor alján üvegszövetháló csík megerősítést alkalmazunk, akkor a szabadon hagyott üvegszövetháló csíkot a lemez alsó élének ragasztóval való megkenése után visszahajtjuk a szigetelőtábla külső felületére, és ott ágyazzuk be a ragasztóba.


a táblák felületét vékonyan bevonjuk ragasztóval, majd a még nedves anyagba gyűrődésmentesen beágyazzuk az üvegszövethálót.
az üvegszövetháló illesztése min. 10 cm-es átfedéssel történjen. költségek kalkulásánál +10%-ot jelent.


a ragasztórétegbe ágyazott üvegszövet hálót a háló rácsain átnyomódó ragasztóréteggel még frissen átsimítjuk az átsimítás után a az üvegszövetháló rácsai nem jelenhetnek meg a felületen, azaz teljes takarásnak kell lennie.


sarkok, élek és egyéb kritikus felületek esetén, ahol fokozottabb igénybevétel várható, alkalmazzunk kétrétegű üvegszövethálót hálós élvédő profil használatával az éleknél elkerülhető a kétrétegű üveghálózás


a ragasztó megkötése után (24-48 óra) után a felületi egyenetlenségeket át kell csiszolni, ügyelve arra, hogy ne sértsük meg a hálót. 1 m2 felülethez 1,1 m2 üvegszövetháló, a háló beágyazásához 2,5-3 kg ragasztó szükséges.

 

 

 

 

SARKOK KIALAKÍTÁSA

Az Üvegszövetet minden élen át kell hajtani; negatív sarkoknál az adatok értelemszerûek

1. A csíkokat az épületek sarkain 20 cm túlnyúlással kell áthajtani, és legalább 10 cm-es átfedést kell készíteni.

2. Élvédõ profilok és üvegszövet hálóval kasírozott élvédõ profilok alkalmazását lásd az alábbi részletek szerint.

3. A Sarokvédõ Szegélyt az üvegszövet beágyazása elõtt el kell helyezni, majd az üvegszövetet a sarkokon 20-20 cm-es
átfedéssel kell felhordani.

4. A Sarokvédõ Szegély Üvegszövettel tipusú sarokprofilt is a üvegszövet beágyazása elõtt kell rögzíteni. A homlokzat
felületre felvitt hálót legalább 10 cm átfedéssel kell ráhelyezni a szegélybe beépített hálóra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.