Wolf Garten - gyeptrágya adagolós 100m2/CEE T-RG 24

 

 

Természetes hatóanyagokkal rendelkező folyékony gyeptrágya a mélyzöld gyepfelületért, 24 órán belül. Ideális megoldás a nagy igénybevételnek kitett gyepfelületek ápolásához. Kb. 100 m² gyepfelület trágyázását teszi lehetőve, mindössze 3 perc alatt.  NPK 15-0-0 plusz 1% vas

 

 

Cikkszám: 3838935
Alkalmazás: Ideális megoldás nagy igénybevételnek kitett gyepfelületek ápolásához
Alkalmazási idő: Április-Október
Ideális alkalmazási idő: Május + Szeptember
Felületi kapacitás m²: 100
Tápanyagösszetétel: 15% nitrogén + 1 % vas
Hatóidő: -
Extrák:
  • Ideális megoldás nagy igénybevételnek kitett gyepfelületek ápolásához
  • Gyors hatás, 24 órán belül
  • Azonnal használható - a flakon közvetlenül csatlakoztatható a kerti csaphoz – minden ismert rendszerrel működik
  • 100m² gyepfelület trágyázását teszi lehetővé mindössze 3 perc alatt 
  • Folyékony gyeptrágya NPK 15-0-0 plus 1 % vas

 

 

 

 

További szakmai segédletért kérjük tekintse meg a következő oldalunkat :

 

 

 


A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.