Wolf Garten - Hosszúhatású gyeptrágya LN-MU 250/CEE

 

 

A WOLF-Garten LN-MU 250/CEE gyeptágya 250 m²  területre elegendő alapvető tápanyagot tartalmaz optimális összetételben. Kizárólag a WOLF-Garten által kifejlesztett 3 fázisú hatórendszer, garantálja az optimális tápanyag utánpótlást : A gyorsindító hatást, a folyamatos tápanyagellátást és az akár 100 napig tartó felszívódást.  Egészséges és dús gyepet eredményez, mely ellenáll a moháknak és egyéb gyógynövényeknek. 25% nitrogén, 5% foszfor, 10% kálium, 2% magnézium.

 

 

Cikkszám: 3831936
Alkalmazás: Hosszantartó táplálás az egészséges és dús gyepért
Alkalmazási idő: Március - Augusztus
Ideális alkalmazási idő: Március, május és július
Felületi kapacitás m²: 250
Tápanyagösszetétel: 25 % nitrogén, 5 % foszforor, 10 % kálium, 2 % magnézium
Hatóidő: akár 100 napig
Extrák:
  • Egészségesebb és dúsabb gyep, moha és gyomok nélkül
  • Optimális tápanyagellátás, gyorsabb hatás
  • Dúsabbá, üdezölddé és rugalmassá teszi a gyepet

 

 

 

 

További szakmai segédletért kérjük tekintse meg a következő oldalunkat :

 

 

 


A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.