Wolf Garten - Gyepindító trágya LH-MU 100/CEE

 

 

A WOLF-Garten LH-MU 100 gyeptrágya 100 m²  területre elegendő tápanyagot tartalmaz, amely kifejezetten a fiatal pázsitnövények gyors, kezdeti erős kihajtásához készült. Ez a gyeptágya a természet erejét kihasználva növényi hatóanyagokkal ativálja a gyep védekező képességét ill. vitalitását. 18% nitrogén, 20% foszfor, 10% kálium. A megnövelt foszfor tartalom segíti az erősebb gyökérképződést , egyenletes növekedést és sűrűséget eredményezve.    

 

 

Cikkszám: 3834936
Alkalmazás: Gyepindító trágya
Alkalmazási idő: Március - augusztus
Ideális alkalmazási idő: Március, május és július
Felületi kapacitás m²: 100
Tápanyagösszetétel: 18 % nitrogén, 20 % foszfor, 10 % kálium
Hatóidő: -
Extrák:
  • Növeli a csírázás biztonságát
  • Gyorsan használatba vehető gyepet eredményez, az 50 %-kal intenzívebb kihajtási időnek köszönhetően
  • A magas foszfortartalom segíti az erősebb gyökérképződést, egyenletes növekedést és sűrűséget eredményez

 

 

 

 

További szakmai segédletért kérjük tekintse meg a következő oldalunkat :

 

 

 


A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.