Wolf Garten - Strapabíró gyep LJ 100/CEE

 

Ideális az erősen igénybevett felületekhez.. Számos nemzetközi sportlétesítményben bizonyitott. Nagyon jól terhelhető és rendkívül rugalmas.
Kihajtási sűrűség: 80000 csíra/ m². A WOLF-Garten csírázási garanciával és növényi hatóanyagokkal hosszan és hatékonyan aktiválja a gyep védekező képességét. Akár 40% kevesebb kaszálék más, olcsó fűmagokhoz képest.  

Cikkszám: 382193ó46
Alkalmazás: Strapabíró gyep nagy igénybevételhez
Alkalmazási idő: Április - Oktober
Ideális alkalmazási idő: Május és szeptember
Felületi kapacitás m²: 100
Gyors csírázás:
Csírázási garancia:
Kaszálék: 40 %-kal kevesebb kaszálék
Talaj: Bármilyen talajtípusra alkalmas
Extrák:
  • Kihajtási sűrűség: kb. 80.000 csíra/ m²
  • Árnyéktűrő képesség: közepes/gyenge
  • Strapabíró és nagyon jól terhelhető
  • Kevésbé hajlamos a gazosodásra
  • Rendkívül rugalmas
  • Sportlétesítményekben is használható

 

 

 

 

További szakmai segédletért kérjük tekintse meg a következő oldalunkat :

 

 

 


A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.