Termékismertető:

GEIGER PENÉSZ ELLEN penészlokalizáló oldat 1000 ml
aljzatok előkezelésére és aljzatok szanálására

Alkalmazás: Aljzatkezelésre szolgáló fertőtlenítőszer, amely padlókon, egészségügyi körzetekben és ásványi aljzatokon, így téglán, betonon, vakolaton és homlokzatokon fejti ki hatását. Belső és külső használatra egyaránt alkalmas. A GEIGER "Penészlokalizáló oldat" használatra kész, ezért hígítás nélkül alkalmazható.
Használati utasítás: Az ellepett felületeket először GEIGER "STOP penészedés, mohásodás és algásodás ellen" szerrel bepermetezzük, amíg ezek a felületek meg nem tisztultak a penésztől, mohától, algától. Rövid száradás után a tiszta felületeket GEIGER "Penészlokalizáló oldattal" átvonjuk. Mindig festési eljárásban használjuk a szert, és ezt követően vízzel tisztítsuk meg a szerszámot. Újabb száradás után a felületek lefesthetők. Az új festékhez tanácsos cégünk GEIGER STOP nagy koncentrációjú festékadalék" termékét hozzáadni a használati utasítás szerint.
Hatóanyagok: 100 g tartalma: 1,25 kvaterner ammóniumvegyület, benzil- C12-18 alkidmetil-, kloridok, 0,5 g piridin-2-thiol-1-oxid, nátriumsó
Baua: Nyilvántartási szám: N-23612, N-23614
Elsősegély: A szembe és bőrre került szert bő vízzel ki-, ill. lemossuk. A szer lenyelése esetén orvoshoz kell fordulni. Hánytatáshoz ne folyamodjunk. 
A maradékoktól mentesített göngyöleget a házi szeméthez adjuk, különben a hatósági előírások betartásával egy alkalmas különleges kezelőbe továbbítjuk. 
Tartalom: 1 liter
A biocideket alkalmazzuk biztonságosan! Használat előtt mindig olvassuk el a termékismertetőt!


 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való
alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.