Nerchau 140.402-szövet filc készlet 4db Trend színnel

 

 

 

Termék

 

 

Legyen a tervező és adja meg a szövet és a személyes kapcsolatát - a Textil Art Stoffmalstiften! Könnyen alkalmazható mindenféle szövetre.  Textil szövet filccel dekorált ruhanemük moshatók 60 ° C . Állítsa be a színek sárga, narancs, rózsaszín és világoskék.

 

4 Textil Art szövet markerek Case 4 "divatos szín" színek: sárga, narancs, rózsaszín, világoskék. 2 in 1 - a finom vonalak és felületek - vízbázisú - mos és szárít programmal is tisztítható. - Erősít a vasalást si kibírja, - Gépben mosható 60 ° C - színe nem textilanyagból mosható. Textil Art szövet markerek Nerchau vannak a színes ceruzák díszes tervezést valósíthatunk meg .Természetes és szintetikus szálak esetén egyaránt alkalmazhatjuk. A textil nyúlását azok ferde "2 az 1-ben" irányban valósítja meg.  Köszönhetően a különleges textil vízbázisú tintának a kész munka, a "szín" csak akkor rögzítődik a szövetre amikor a kívánt hőmérséklettel vasaljuk (60 celsius) ,

 

További szakmai segédletért kérjük tekintse meg a következő oldalunkat :

 

 


A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.