Műanyag leszoritó tipli, kerek, 6db, flexi-Clip

Az egyszerű megoldás - nincs csavar vagy fúrás!

Az innovatív és szabadalmaztatott átmenet és beállítás profil lehetővé teszi, hogy mind az alkalmazás, és az összeállítás maximális rugalmassággal legyen megoldva. Alkalmas átmenet 15-38 mm-es, és kompenzálja a különbségeket, amelyek magassága 8 - 16 mm. 
FlexiClip megoldással egyszerűen lehet rögzíteni közvetlenül a dugókkal a padlóhoz, vagy a lapra szerelt változattal egy alapprofil segítségével.. 
FlexiClip egyszerűen telepíthető és kompenzálja az egyenetlenségeket és szintkülönbségejet a padlóknál.

 

Alkalmazás:
A 6 mm-es furat

Szín:
Fekete

Csomagolás:
6 db előrecsomagolt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.