Mapeband

 

Lúgálló gumírozott szövet cementkötésű és kenhető diszperziós vízszigetelő rendszerek hajlaterősítésére. 

 

 

Alkalmazási terület:

Mapelastic-kal vagy Mapelastic Smarttal kezelendő teraszok, erkélyek, stb. mozgási hézagainak rugalmas vízszigetelése, illetve Mapegum WPS-sel, Mapelastic-kal, Mapelastic Smart-tal, Monolastic-kal vagy Monolastic Ultra-val kezelendő falés padlófelületek sarok- illetve fal- és padlócsatlakozások rugalmas vízszigetelése. Előregyártott betonelemek közötti mozgási hézagok és csőáttörések szigetelése a Mapeband speciális elemei vel fürdőszobákban, zuhanyzókban, konyhákban. Megjegyzés: a Mapeband szalagokat Adesilex T Super-rel, vagy Adesilex LP-vel csatlakoztassa. 

 

 

Hosszúság: 50 m. 
Szélesség: 120 mm. 
MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MOZGÁS: > 400%. Kiszerelés 50m x 12 cm tekercs szalagok; 118 x 118 mm és 300 x 300 mm-es szigetelőgallér csőáttörésekhez; 90°-os belső sarokelem 270°-os külső sarokelem

 

 

 

 

A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 

 

 

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.