KeraQuick

 

Fokozott terhelhetőségű, alakítható, gyorskötésű lecsúszásmentes, cementkötésű ragasztóhabarcs kerámia burkolólapokhoz és kőlapokhoz. 

 

Alkalmazási terület:

Bármilyen közepes- és nagyméretű kerámia burkolólap, a ragasztóhabarcs gyors száradását igénylő (nedvességre nem érzékeny) foltosodásnak kitett kőlapok ragasztása bel- és kültéri padlón és falon: meglévő, szilárd és tökéletesen tiszta (kerámia burkolólapú, természetes kőlapú, műkő burkolatú és beton) padlók, cementkötésű esztrichek, fűtött aljzatok, gipszkarton, betonszerkezetek, feszültségmentes előregyártott betonpanel, megfelelően rögzített CK-lap, forgácslap, továbbá Mapelastic-kal, Mapelastic Smart-tal, Monolastic-kal, Monolastic Ultra-val vagy Mapegum WPS-sel vízszigetelt, stb. felületek. Megjegyzés: Különösen alkalmas olyan nagy terhelésnek kitett padlóburkolat javításokhoz, ha a felületet rövid időn belül használatba kell venni, például középületekben, gyalogos forgalmú területek, áruházak, kiállító területek; alkalmas gyorsburkolásra vagy gyorsjavításra úszómedencékben, ipari létesítményekben (sörfőzdék, borászati üzemek, tejgyárak, stb.), hűtőkamrákban, és gyors helyreállítási munkákra fürdőszobákban, zuhanyzókban, konyhákban, teraszokon. Víz helyett Latex Plus-szal bekevert Keraquick alakíthatósága teljesíti az MSZ EN 12004 szabvány S2 osztály (jól alakítható ragasztóhabarcs) követelményeit. 

 

 

Bedolgozási idő: 30 perc. 
Nyitott idő: 20 perc. 
Fugázható: 2-3 óra múlva 
Járható: kb. 2-3 óra múlva. 
Teljesen terhelhető: kb. 24 óra múlva (medencéknél és úszómedencéknél 3 nap múlva). 
Alakíthatóság MSZ EN 12004 szerint: S1 – alakítható. 
Színek: szürke és fehér. 
Felhordás: 4 vagy 5 vagy 6 vagy 10-es sz. fogazott simítóval. 
EMICODE: EC1 – nagyon alacsony kibocsátású. 
Eltartható: 12 hónapig. 
Anyagszükséglet: 2-5 kg/m2. 
Kiszerelés: 25 kg-os zsákok, 4 × 5 kg kartonok.

 

 

 

 

A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 

 

 

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.