Keracolor SF

 

Szuper finom, fokozott terhel hetőségű, cementkötésű fugázóhabarcs 4 mm fugaszélességig. 

 

Alkalmazási terület:

Bármilyen (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámia burkolat, terrakotta, előcsiszolt kőlap burkolat (természetes kőlap, márvány, gránit, műkő, stb.), üveg- és előcsiszolt márványmozaik burkolat könnyen felhordható és kialakítható felület, sima, tömör és különösen finom fugázása bel- és kültéri padlón és falon. Alkalmas úszómedencék, fürdőszobák, konyhák, valamint különösen sima és fényezett padlófelületek csökkentett vastagságú fugahézagainak kitöltésére. A Keracolor SF-et Fugolastic-kal keverve javulnak a kikeményedett fuga jellemzői, amely így különösen nagy igénybevételnek kitett környezetben is megfelelő szilárdságot mutat (helyszínen csiszolt természetes kőlapoknál is). 

 

 

 

Bedolgozási idő: kb. 2 óra. 
Felületképzés megkezdhető: 10-20 perc múlva. 
Járható: kb. 24 óra múlva. 
Teljesen terhelhető: 7 nap múlva. 
Szín: fehér. 
Felhordás: MAPEI fugázógumival vagy lehúzóval. 
Felületképzés: MAPEI szivaccsal vagy Scotch-Brite® tisztítófilccel. 
EMICODE: EC1 R – nagyon alacsony kibocsátású. 
Eltartható: 12 hónapig (22 kg-os papírzsákos kiszerelésekben), 24 hónapig (5 kg-os alumínium/műagyag zsákos kiszerelésekben). 
Anyagszükséglet: hézagmérettől függően 
Kiszerelés: 22 kg-os zsákok és 4 × 5 kg kartonok.

 

 

A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 

 

 

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.