Granirapid

 

Kétkomponensű gyorsszáradású cementkötésű ragasztórendszer négyzetrácsszerűen kialakított hátoldalú burkolatok cementkötésű aljzatokra történő ragasztásához (10 mm ragasztóréteg vastagságig). 

 

Alkalmazási terület:

A következők ragasztása: Olyan, nehéz forgalmat viselő cementkötésű aljzatokra való négyzetrácsos hátoldalú gumi padló burkolatok (rostos hátoldalú vagy fecskefarkú) bel- és kültéri ragasztása, amelyek jó stabilitásúak bármely hagyományos aljzaton, amennyiben azok szilárdak és tiszták. A cementkötésű aljatokra való négyzetrácsszerűen kialakított hátoldalú padlóburkolatot kétoldali kenéssel kell burkolni. 


 

 

Állag: A komponens: por; B komponens: sűrű folyadék. 
Szín: A komponens: szürke és fehér; B komponens: fehér. 
Gyúlékony: nem. 
Keverési arány: A komponens: 25 kg + B komponens: 5,5 kg. 
Fazékidő: 45 perc. 
Bedolgozási hőmérséklettartomány: +5°C és +30°C között. 
Nyitott idő: 20 perc. 
Kötésidő: 2 óra. 
Járható: 3-4 óra múlva. 
Teljesen terhelhető: 24 óra múlva. 
Elérhető színek: szürke és fehér. 
EMICODE: EC 1 – nagyon alacsony kibocsátású. 
Eltartható: 12 hónapig. 
Felhordás: fogazott simítóval. 
Anyagszükséglet: 12-15 kg/m². 
Kiszerelés: Granirapid fehér: 28 kg-os egységek A komponens: 22,5 kg-os zsákok; B komponens: 5,5 kg-os kannák. 
Granirapid szürke: 30,5 kg-os egységek A komponens: 25 kg-os zsákok; B komponens: 5,5 kg-os kannák.

 

 

 

A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 

 

 

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.