Fuga Fresca

 

A Fuga Fresca polimer alapú festék a cementkötésű fugák színének felfrissítéséhez, illetve a fugafelület díszítésére. 

 

Alkalmazási terület:

A Fuga Fresca alkalmas például a helytelen fugázóhabarcs használatból származó árnyalatbeli színeltérések, illetve a használat során keletkező foltosodás megszűntetésére. A Fuga Fresca használatával a fugaszín egyenletesebbé válik, csökkenti a vízfelvételt, ami megkönnyíti a tisztítást.

 

 

Színek: 26. 
felhordás: ecsettel, vagy közvetlenül a kiszerelésből. 
a burkolólapok és a fuga méretétől függ. 
1 kg-os dobozok, 160 g-os tubusok.

 

Fuga Felújító (Fuga Fresca)

 

Polimerizált lakk a cementkötésű fuga színének megtartására

 

Felhasználási terület

A Fuga Fresca egy olyan felhasználásra kész  lakk, amely lehetővé teszi a padlózat és a beltéri burkolatok  cementkötésű fuga színeinek módosítását és felújítását egyszerű és gyors módon.

Néhány példa a felhasználásra

A Fuga Fresca használatával elkerülhető a fuga színének egyenetlensége, például,  illetve kiküszöbölhető a nem megfelelő használatból eredő foltosodás.

Műszaki jellemzők

A Fuga Fresca egy olyan polimerizált vizes diszperziós műgyanta, amely műszaki és kivételes fedő tulajdonságainak köszönhetően lehetővé teszi az egységes fugaszínt, a fuga vízfelvevő képességét csökkenti, és ezért könnyebben tisztíthatóvá válik a kezelt felület.

Fontos tanácsok

 

Felhasználási javaslat

 

Használat előtt felrázandó. Csavarja le a kupakot és vigye fel egy megfelelően nedves szivacsra, majd a szivaccsal  a penésztől mentes, megtisztított fuga felületére. Várjon néhány percet, amíg az így felvitt anyag a fugán megszárad. Majd egy megnedvesített szivaccsal a csempe felületén keletkezett felesleges réteget távolítsuk el. Használat után alaposan mossuk ki a szivacsot.

 

 

 

A termék használatra kész. Használat előtt jól össze kell keverni a tégelyben. A megtisztított, mészlerakódás-, és pensézmentes fuga felületén egy kis ecsettel terítsük szét az anyagot. Várjunk néhány percet, amíg megszárad. Majd egy megnedvesített szivaccsal a csempe felületén keletkezett felesleges réteget távolítsuk el.

 

Anyagszükséglet a fuga és a csempe mérete szerint változik.

Kiszerelés

1 kg-os tégelyben kapható, 160 grammos adagolóval.

Tárolás

Jól lezárt tégelyben, 24 hónapig

Csak szakemberek számára készült termék

 

 

 

 

 

 

 

A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 

 

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.