TESA RAGASZTÓ ELTÁVOLÍTÓ SPRAY 200 ml

A ragasztó maradványok műanyagról, üvegről és fém felületekről történő könnyű eltávolítására. Megbízhatóan eltávolítja a címke maradványokat és a legtöbb ragasztószalag maradványait, valamint  a zsírt, kátrányt, gyantát és egyéb szennyeződéseket. Maradvány hátrahagyása nélkül illan el és kellemes szagot hagy. Szilikon és klórtartalmú oldószereket nem tartalmaz. A tisztítószerekre 
vonatkozó EK/48/2004 rendeletnek megfelelően >30 % alifás szénhidrogént és LIMONENE-t tartalmaz.

 


 

Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat.  A gőzök belégzése álmosságot vagy szédülést okozhat. Hűvös helyen tartandó. Az edényzet jól  szellőztetett helyen tartandó. A keletkező gőzt nem szabad belélegezni. Kerülni kell a bőrrel való  érintkezést és a szembe jutást. A sztatikus feltöltés ellen védekezni kell.

Bizonyos elkészítési módok különleges jelölése: A tartály túlnyomás alatt áll: napfénytől elzárva és 50C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tárolandó. Kilyukasztani, tűzbe dobni használat után  tilos.

 

Tilos nyílt lángba vagy izzó anyagra porlasztani. Nyílt lángtól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Gyermekektől elzárva tartandó. Veszélyt meghatározó komponensek a címkézéshez: d-Limonene

 

 




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.