AQUAFLEX Rugalmas vízszigetelő és törésgátló folyékony fólia. 

Jellemzők:

Az Aquaflex mindenféle, nem folytonosan vízben álló bel- és kültéri felületek vízszigetelésére, valamint régi aszfaltvagy bitumenbevonatok vízszigetelésére használható. Az Aquaflex használható olyan sérült aljzatok rugalmas, repedezésgátló fóliájaként is, amelyre kerámia- vagy természeteskő-burkolat kerül, a burkolat megrepedezésének megakadályozására. Az Aquaflex felhordásra kész, szürke vagy fehér színű kence, amely egykomponensű, rugalmas, műgyanta bázisú diszperzió. Kiszáradása után egybefüggő, rugalmas és vízzáró fóliát ad. Az Aquaflex tökéletes tapadásához Primer per Aquaflex használatát javasoljuk minden nehéz felületen: aszfalt, bitumen, régi mázas kerámialapok, kevéssé nedvszívó cementkötésű aljzatok. A lapburkolatú aljzatok mozgásából eredő megrepedezés elkerülésére javasoljuk, hogy az Aquaflex ágyba fektessen MAPEI Üvegszövet Háló-t. Ez különösen az éleken fontos, de helyette használhat Mapeband-ot is. Az Aquaflex végső vastagsága 1 mm-nél ne legyen kevesebb, hogy összefüggő, rugalmas fóliát alkothasson. Ügyeljen arra, hogy az aljzat egyenetlensége ne okozzon folytonossági hiányt. Az Aquaflex a tűzállósági rendelkezések (UNI 8457-9174) szerint 1. osztályú besorolást kapott. 

 

 

ANYAGSZÜKSÉGLET – Primer per Aquaflex: 160 g/m2 (nedves) rétegenként; 
– Aquaflex: 300-450 g/m2 (nedves) rétegenként. 
KISZERELÉSEK

– Primer per Aquaflex: 5 kg-os az 1990. február 22.-i ADR szerint engedélyezett csomagolásban; 

– Aquaflex: 25, 10 és 5 kg-os vödrök.

 

 

A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatóak vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

 

 

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.