GRAFIT® Reflex

 

 

Az AUSTROTHERM GRAFIT® REFLEX egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont GRAFIT® típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A GRAFIT® REFLEX különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez. A festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen. A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület vissza tudja verni a napsugarakat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80 jelű és a GRAFIT® márkanevű homlokzati hőszigetelő lemezekkel.

 

 

Táblaméret: 1000 x 500 mm
Vastagság: 60 mm-tıl
Élképzés: egyenes, igény esetén lépcsıs élképzéssel

 

Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok az épületek minden szerkezetén hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan működtethető épületeket kapunk.

Az AUSTROTHERM GRAFIT® REFLEX egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont GRAFIT® olyan szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez. A festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen. A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület vissza tudja verni a napsugarakat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80jelű és a GRAFIT® márkanevű homlokzati hőszigetelő lemezekkel. Az MSZ 7573 számú szabvány szerinti alkalmazásokat az alábbi táblázat tartalmazza:

 

A GRAFIT ® REFLEX főként a homlokzati hőszigetelőı rendszerekhez javasolt termék. A gyártást követő pihentetésnek köszönhetően zsugorodás nem lép fel

 

Szabályozás:


MSZ EN 13163

Hőszigetelő termékek épületekhez. Gyári készítésű expandált polisztirol (EPS-)
termékek. Műszaki előírás

MSZ 7573 

Hőszigetelő termékek épületekhez. Gyári készítésű expandált polisztirol (EPS-) termékek. Alkalmazási előírások

MSZ EN 13172

Hőszigetelő termékek. A megfelelőség értékelése illetve a rendszergazdák ÉMI bizonylatai alapjánű

 

 




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.