AT-H80

A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab. Az AT-H80 anyagból készülnek homlokzati díszítő profilok, amelyeket a kivitelezés során kell végleges felületképzéssel ellátni.

Táblaméret: 1000 x 500 mm
Vastagság: 20 mm-től
Élképzés: egyenes, igény esetén lépcsős élképzéssel
Színjelzés: 1 piros sáv

Az  AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok az épületek minden szerkezetén hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan működtethető épületeket kapunk. A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab.
Az MSZ 7573 szabványban megadott alkalmazásokat az alábbi táblázat tartalmazza:

 

Az AT-H80 jelű, piros színsávval jelzett polisztirolhab hőszigetelő anyag a homlokzati hőszigetelő rendszerekhez javasolt termék. A gyártást követő pihentetésnek köszönhetően zsugorodás nem lép fel. Az AUSTROTHERM AT-H80 homlokzati hőszigetelő lemez a Baumit, a Caparol, a Düfa, a Henkel, a Hasit, az LB Knauf, a Sakret, a Sto, a Terranova és a Trilak  THERMOTEK hőszigetelő rendszereinek minősített anyaga.

Szabályozás:

MSZ EN 13163 
Hőszigetelő termékek épületekhez. Gyári készítésű expandált polisztirol (EPS-)
termékek. Műszaki előírás

MSZ 7573 
Hőszigetelő termékek épületekhez. Gyári készítésű expandált polisztirol (EPS-)
termékek. Alkalmazási előírások

MSZ EN 13172
Hőszigetelő termékek. A megfelelőség értékelése illetve a rendszergazdák ÉMI bizonylatai alapján




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.