Policolor szilikon vakolat alapozó

 

Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedőképességét.

 

Száradási idő 2-4 óra (20°C-on)
Átfesthetőség 2-4 óra (20°C-on)
Felhordás ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám 1 réteg
Higítás nem megengedett
Kiadósság 5-6 m2/liter

 

 

 

A Policolor Szilikonvakolat felhordását megelőző alapozáshoz ajánlott a tökéletes bevonat kialakítása érdekében.

 

Hőszigetelő rendszer esetében a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell hígítás nélkül felfesteni. Majd 2-4 óra száradás után (hőmérséklettől függően) a szilikonvakolat felhordható. Policolor Szilikonvakolat használata esetén a megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta és pormentes felületre a következő rétegrend kialakítása javasolt:- 1 réteg Inntaler Szilikon mélyalapozó,- 1 réteg Policolor Szilikonvakolat alapozó,- 1 réteg Policolor Szilikonvakolat, a termékre vonatkozó felhasználási utasítás szerint. A festéket megfelelő keverés után, hígítás nélkül kell felfesteni. A felhordás után a hőmérséklettől függően 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. 5°C alatt festést nem szabad végezni. Ha színezett vakolat kerül felhordásra, akkor az alapozót is a vakolat színével azonos árnyalatra kell színezni. Az alapozó a Poli-Farbe KolorBox színező rendszerében színezhető. A festés után a szerszámok vízzel elmoshatók, a száraz alapozó csak agresszív oldószerrel távolítható el.

víz, fi nom és durva márványőrlemény, műanyag diszperzió, szilikongyanta, pigment, adalékok, algicid, fungicid

 

E Nem tűzveszélyes.

 

 



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.