Trinát decor fémfesték

Közvetlenül a rozsdára.     2012 nyarától elérhető a Trilak oldószeres színkeverőgépein is, szélesebb színkínálattal.

 

 

 

 

Kül- vagy beltéri vas-, acél-, réz- és alumíniumfelületek magasfényű alapozó és fedőfestéke. Külön alapozófesték használata nem szükséges. Különösen ajánlott rozsdás felületek felújítására pergő rozsda és laza festékrétegek eltávolítása után.

 

Távolítsuk el a port, az olaj vagy kenőanyag nyomokat. A laza, pergő rozsdát, vagy régi nem tapadó festékréteget drótkefével alaposan dörzsöljük le, majd ismét portalanítsuk. Festés előtt a felületet alaposan zsírtalanítsuk lakkbenzinnel vagy TRINÁT szintetikus hígítóval, és alaposan szárítsuk meg a felületet.

 

Hígithatóság: Hígítást nem igényel.
Kiadósság: 8 m2/liter
Kiszerelések: 0,25l; 0,75l; 2,5l
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Száradási idő: 10 óra
Átfesthetőségi idő: 1 órán belül vagy 48 óra múlva

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.