Különböző felületeken, fa, fém, betonon lévő régi festékbevonatok és egyéb pl. műgyanta lakkok, olajlakkok, akrillakkok, valamint vízzel hígítható anyagok és egyéb eltávolítására szolgál.

Alkalmazási terület:
Egyszerűen alkalmazható, rövid hatásidővel működik. Több festékréteget egyetlen munkafolyamatban is el lehet távolítani. A hatóidő kb. 5-30 perc. Szükség esetén az anyag rétegvastagsága és a fajtájától függően több rétegben kell a kezelést elvégezni, utána a roncsolt festékfelületet spaklival és egy erős kefével eltávolítani.




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.