Al-ko 3.2E Classic fűnyírógép

055410 cikksz. .

Classic 3.2 E 1000 W CW elektromos fűnyíró erős a fűnyírásban, könnyű a kezelésben

Ideális kisebb gyepfelületekhez

korszerű műanyag ház (PP) nemcsak szép formájú, de funkcionálisan is kiváló.

A biztonsági karral szerelt kapcsoló kábel tehermentesítővel , automatikusan leállítja a motort amint elengedi

A kívánt vágómagasság állítását kerékcsavarral 4 fokozatban végezheti

fordulékony, erős1000 Wattos motorú elektromos fűnyírógép e kisebb,250 m2-s kertekbe ajánlott. Az erős átmenő tengelyek biztosítják a stabilitást és a különösen jó egyenesfutást.

Fűgyűjtő nélkül is nyírhatja a füvet. A hátsó fűterelő lemez rendre rakja a füvet a fűnyírógép mögött és közben védi Önt a kőfelverődésektől.

Classic elektromos fűnyírógép: - csendes erő a fűben!

- Rendkívül halk és könnyű
- Kisméretű és erőteljes

Nyílegyenesen fut:

- az átfutó tengelyek gondoskodnak a stabilitásról és a nyílegyenes futásról
- szerszám nélküli magasságállítás kerékcsavar segítségével


Click & Wheel rendszer!


Trükk egy pillantásra:
Kényelmes vágómagasság beállítás.

Az új rendszerrel a vágómagasság pillanatok alatt átállítható - és természetesen nem kell hozzá szerszám. Egyszerűen meg kell nyomni a vörös gombot és le lehet húzni a kereket.

A továbbiakban az átmenő tengelyt a kívánt magasságban átdugni és a kereket visszapattintani. A vörös gomb visszaugrik alaphelyzetbe és kész.





A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.