benzinmotoros vízszivattyú 5,5 LE,max.600l/min, max.7m szívómélység,max.28m nyomómagasság, 50mm 

8895101 cikksz.

Termékleírás:Ez a szivattyú konstrukciójánál és nagy szivattyúzási teljesítményénél fogva alkalmas nagy mennyiségű tiszta használati víz szivattyúzására, pl. halastavak, tartályok és egyéb víztárolók töltésére, elárasztott pincékből vagy elárasztott területekről a víz kiszivattyúzására (olyan helyeken, ahol nagy mennyiségű vizet kell gyorsan, megbízhatóan és hatékonyan szivattyúzni). : 

Max szívómagasság: 7m max. emelőmagasság: 28m max. folyadékszállítás: 600l/perc szívó/nyomócsonk átmérő: 2"/2"(50mm) motor típus: négyütemű, benzinüzemű, 173ccm, OHV vezérlés max. motorteljesítmény: 4,0kW (5,5HP) / 4000 ford./perc fogyasztás: 1,2-1,5l/h (terheléstől függően) indítás: kézi tömeg: 24kgtartálytérfogat: 3,6l méretek (m x sz x h): 40 x 39 x 47cm tartozékok: csőcsonkok, szorító bilincs, gyertyakulcs, szívókosár  
1+1 ÉV GARANCIA

 

A szivattyúkeret tőkéletesen védi és könnnyen szállíthatóvá teszi.

A tömlők gyors le és felszereléséhez ajánljuk a tüzoltótömlőknél használatos csonkapcsainkat.



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.