benzinmotoros áramfejlesztő, max 1100 VA, egyfázisú (EG 11 IMR)

8896109 cikksz.

Termékleírás: Teljesítménye, feszültségstabilizálása és kedvező ára miatt ez a típus mindenekelőtt üdülés alkalmával (üdülőházakban, kertekben, stb.) használt elektromos energiaforrásként szolgál.  
Generátor:egyfázisú, indukciós (kommutátor nélküli) szinkronmotor 
Elektromos teljesítmény max./névleges:
1,1kVA/1,0kVA 
AC kimenet:
 1x230V~50 Hz (max.4,3A) 
DC kimenet:
 12V = (max.8,3A, lüktető), 
Feszültségszabályozó rendszer (AVR): 
nincs
Motor:  négyütemű, OHV vezérlés, TCI gyújtás, olajszint érzékelő, kézi indítás
Motor teljesítmény:  87 ccm, 2,1 kW (2,8 LE) / 4000 ford. / perc 
Üzemanyag szükséglet:
  0,6 L / kWh (75% terhelésnél) 
Üzemanyagtartály térfogata:
  6,7 l, 
üzemidő:
 10 óra. 
Tömeg:
 28 kg  
1+1 ÉV GARANCIA

A nagy üzemanyag tartály akár 11 óra folyamatos üzemelést tesz lehetővé.(a terheléstől függően)

Az EG 11 IMR áramfejlesztő generátor a teljesítménye és a feszültségszabályozás módja alapján, valamint a kedvező ára miatt elsősorban rekreációs célú létesítmények (víkendházak, hobbikertek stb.) elektromos energiával történő ellátására szolgál. A berendezés szénkefe nélküli (karbantartásmentes) szinkrongenerátorral rendelkezik, megnövelt vagy szélesebb maggal – ez a konstrukció biztosítja, hogy a generátor által leadott feszültség ingadozása az automatikus feszültségkompenzációs rendszerrel (Automatic Voltage Regulation, AVR) ellátott szinkrongenerátorral megegyező szinten legyen. A konstrukció így – az előírt üzemeltetési feltételek betartása esetén – lehetővé teszi az áramfejlesztő generátor elektronikával rendelkező fogyasztók tápfeszültség-ellátására történő használatát is.



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.