Wolf fűnyíró benzines önjáró 46cm SELECT 4600 A

cikkszám:  055451


Jó teljesítmény a kiváló ár / teljesítmény arányt. 
Ez az, amit a sorban a SELECT termékek WOLF-Garten. A park táblázatok és robusztus benzines fűkasza SELECT 4600 egy vágási szélessége 40 cm, van egy erős OHV motor, névleges 1,7 kW / 2900 min -1 , és a súlya 27 kg. Az ideális fűnyíró közepes és nagy pázsit. Van egy 70 literes doboz fű, összecsukható fogantyú, acél alváz és egy 6-szor magasságállítás (2,0-9,0 cm). A SELECT 4600 jellemzi a magas minőség, kiváló funkcionalitás és a megbízhatóság.

Cikkszám: 11C-J1JD650
Vágási szélesség: 46 cm
Motor: 4 ütemű OHV motor
Lökettérfogat:
Készülék teljesítményét: 1,7 kW / 2900 min -1
Futómű: Acél
Vágási magasság állítás: Egy kerék, 6 fach 2,0 - 9,0 cm
Catcher / térfogat: 70 l
Súly: 27 kg
Kerék meghajtás:
Extrák:

Kiegészítő felszerelések (nem tartozék):

Alkatrészek:


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.