Termékismertető:

STOP nagy töménységű festék- és ragasztóadalék penészedés és gombásodás ellen
Vízzel hígítható diszperziók, homlokzatfestékek, műanyag gyanták, lakkok és hőszigetelő homlokzati bevonó anyagok (teljes hővédelem), valamint tapétaragasztók számára
A szer alkalmazása: Először tisztítsuk meg a kezelendő felületeket, a már penésszel belepett felületeket pedig fújjuk le valamelyik STOP penészölő-spray-vel. A csomag tartalmát egyszerűen öntsük bele a festékbe vagy a tapétaragasztóba és jól keverjük össze azzal. Az eredmény: erős penészgátló és gombaölő hatás hosszú távra szólóan. Fajlagosság: a csomag tartalma 10 literhez elegendő. Hatás emelhető, ha a fungicid részarányát emeljük, vagyis például 4 liter diszperziós festékhez adunk egy darab Stop 100-ast.
Tartalom: különféle fungicidek (fertőtlenítő hatóanyagok vizes oldata). 
OKBI regisztráció: 22/2002
R43 Bőrrel érintkezve szenzibilizáló hatást fejthet ki, S01 Zár alatt tartandó, S02 Gyermekek elől elzárva tartandó, S24 A szer ne kerüljön érintkezésbe bőrünkkel, S/37 Viseljünk alkalmas védőkesztyűt.
Baleset vagy rosszullét esetén azonnal vegyünk igénybe orvosi segítséget (ha lehet, mutassuk be ezt a címkét).

Tartalom: 100 ml

A biocideket alkalmazzuk biztonságosan! Használat előtt mindig olvassuk el a termékismertetőt!


 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való
alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.