Termékismertető:

Geiger STOP Penész-, moha- és algaölő /radikális hatás egyszerű permetezéssel
Eltávolítja a penészt - különösen a zöld vagy szürke lerakodásokat - a homlokzatról, tetőről, fakerítésről, téglafalról és eredményesen alkalmazható a vizes helyiségekben. Eltávolítja a belső terekben keletkezett mohákat, algákat.
Használati utasítás: a lerakodásokat előre ne távolítsuk el. Kb. 15-20 cm-es távolságból fújjuk be a kezelendő felületet és hagyjuk hatni. Súlyosabb esetekben kb. 15 perc múlva ismételjük meg a műveletet. Ne alkalmazzuk textilekre, fémekre és zöld növényekre, mivel a termék klórt tartalmaz (fennáll a kifakulás veszélye). Használat után alaposan szellőztessük ki a helyiséget. A csempéket és elasztikus fúgákat a hatóidő után mossuk le bő vízzel és szivaccsal. Hűvös, sötét helyen tároljuk. 
Összetétel: max. 5 % lúg, 15-30 % klórbázisú fehérítő, dezinfekciós szer.
Utalás: a STOP savakkal történő érintkezése esetén mérges gázokat fejleszt. Figyelem! Ne alkalmazzuk együtt más termékekkel, mivel veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel.
Veszélyes anyagtartalom: nátriumhipoklorit < 30 %, nátriumhidroxid < 1 %.
R31 Savval érintkezve mérgező gázok képződnek, R36/38 Szem-és bőrizgató hatású, S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet, S23 A keletkező gőzt nem szabad belélegezni, S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást, S36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/arcvédőt kell viselni, S46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni, S51 Csak jól szellőztetett helyen használható.
OKBI 1629/2002

Egyéb kiszerelés: 1000 ml

Ha a megtiszított felületeket át akarjuk festeni, akkor javasolt alkalmazni a PENÉSZ ELLEN penészlokalizáló oldatot, majd a STOP nagy koncentrátumú penészgátló adalékot.
A biocideket alkalmazzuk biztonságosan! Használat előtt mindig olvassuk el a termékismertetőt!


 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való
alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.