Termékismertető:

Geiger Penészeltávolító
belső és külső használatra, klórmentes, tartós hatású

A Geiger penészeltávolító széles hatásspektrumú szer, amely könnyűszerrel és tartósan eltávolítja a falakon, födémeken, homlokzatokon, kőlapokon, csempén, sírköveken, tetőcserepeken, fa részeken, szaunákon és csónakokon megtelepedett penészgombákat, baktériumokat és kékalgákat. Kiválóan alkalmazható az élelmiszeripari, húsipari és textilipari üzemekben, valamint a sörfőzdékben és tejgazdaságokban.
A Geiger penészeltávolítót egyszer, telítve felpermetezzük és legalább 3 órán át hatni engedjük. A maradványokat szivaccsal és vízzel lemossuk. Néhány nap múlva eltűnik a szürke bevonat. Igen erős ellepettség esetén megismételjük az eljárást, és a szert a felpermetezés alkalmával bekeféljük. 
Tartalmazott anyagok: 5% alatt oldószer közvetítők, 5-15% fertőtlenítő hatóanyagok, konzerválószerek 
Veszélyek megnevezése: R43 Kerüljük a bőrrel történő érintkezést, mert a bőrre kerülve szenzibilizálódást idézhet elő. Ha mégis bőrre került a szer, akkor távolítsuk el az érintett ruházatot. A szer által érintett bőrt mossuk le vízzel és szappannal. Ha belélegezték a szert panaszok esetén orvosi kezelés foganatosítandó. Ha szembe került a szer, húzzuk szét jól kezünkkel a szemhéjakat, és 15 percen át bő vízzel öblítsük ki a szemet. S46 Ha lenyelték a szert, hívjunk orvost. S02 gyermekek kezébe nem kerülhet. UBA-szám: 0366 0018 OKBI: 22/2002
Biológiailag lebontható

Tartalom: 500 ml

Ha a megtiszított felületeket át akarjuk festeni, akkor javasolt alkalmazni a PENÉSZ ELLEN penészlokalizáló oldatot, majd a STOP nagy koncentrátumú penészgátló adalékot.
A biocideket alkalmazzuk biztonságosan! Használat előtt mindig olvassuk el a termékismertetőt!


 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való
alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.