Termékismertető:

Szigetelősó (ISOL) környezetbarát, rendkívül erős
szigetel - közömbösít - impregnál - szanál - alapoz – konzervál
A szigetelő nem mérgező és nem maró hatású. A veszélyes anyagokra vonatkozó rendelet értelmében nem jelölésköteles. Ennek ellenére elővigyázatossági okokból tanácsos az esetleges freccsenéseket azonnal lemosni – különösen üveg és márvány esetében. Fluátmentes speciális alapozószer belső vakolatokhoz. Szigetel vízzel, nikotinnal, koromfoltokkal, vakolatkivirágzásokkal szemben. Nedvességgátló. 
Az ISOL szigetelősó egyenletesen szívó aljzatokat hoz létre, különösen tapétaalapoknál is. A jól szigetelt felületek festékigénye csekély. Ennek ellenére a légzőképesség nem csorbul. Lemosást nem szükséges alkalmazni. 
Alkalmazás: Alaposan megtisztítjuk a felületet, esetleg STOP penészölő spray-vel eltávolítjuk a penésztelepet. 500 g szigetelősót feloldunk 2 liter vízben, és az oldatot jól átkeverjük. Ezután ecsettel vagy kefével telten felhordjuk. Csak egészen nyomós igény esetén és közbenső szárítás után még egyszer lekezeljük a felületet. 1 kg oldat 10 m2 bevonására elég. 
R és S mondatok: R41 Komoly szemkárosodást okozhat, ezért kerülni kell a szembe kerülést. Ha mégis szembe kerül a szer, akkor húzzuk szét jól a szemhéjakat a kezünkkel, és 10 percen át öblögessük a szemet bő vízzel. Ha belélegezték a szert, akkor jutassuk az érintettet levegőhöz, panasz esetén forduljunk orvoshoz. Ha bőrre került a szer, akkor az érintett bőrt mossuk le vízzel. Krémezzük be. Ha lenyelték a szert, akkor tartós panasz esetén kérjük ki az orvos tanácsát.S2 Gyermekek elöl elzárva tartandó. Tárolás: száraz helyen. 
Tartalom: 15-30% savanyú só
OKBI: 858/2002

Egyéb kiszerelés: 500 gr

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való
alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.