Termékismertető:


Geiger cementfátyol eltávolító és mészoldó univerzális szer
Eltávolítja a fémről és a kőről a szállórozsdát is

Alkalmazási területek: úszómedencék, szaniter berendezések, konyhák, mosóberendezések, autómosók, csempék, natúrkővek stb. A Geiger cementfátyol eltávolító és mészoldó egy savas tisztító koncentrátum. Eltávolítja a mész- és cementfátyolt még olajos vagy zsíros szennyeződés esetén is, valamint a szállórozsdát a fémről és a kőről. Savérzékeny felületekre – mint zománcozott fürdőkádak, sima és polírozott kő-és műkőfelületek – ne használjuk.
Alkalmazás: a szennyezettség mértékétől függően 1 : 3-tól 1 : 15-ig arányban vízzel hígítandó. Alaposan nedvesítsük be a tisztítandó felületeket és rövid hatóidő után bő vízzel öblítsük le. 
Felhasználás: a hígítás mértékétől függően 1 liter koncentrátum 5-20 m2-re. 
Összetétel: nem ionogén anyag, hangyasav, oldódás segítők.
Veszélyes anyagtartalom: hangyasav < 10 %, Butildiglikol < 5 %
R36/38 Szem- és bőrizgató hatású, S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet, S23 A keletkező gőzt nem szabad belélegezni, S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást, S36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/arcvédőt kell viselni, S45 Baleset vagy rosszullét esetén orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni, S51 Csak jól szellőztetett helyen használható.
OKBI 858/2002 
Tartalom: 1000 ml

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való
alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.