Termékismertető:


GEIGER Homlokzat- és kőtisztító koncentrátum 
Biológiailag lebontható

Tulajdonságok: a szer univerzálisan alkalmazható savra érzékeny vagy alkálikusan reagáló kőlaphomlokzatoknál. A GEIGER homlokzattisztító enyhén alkálikus, alacsony pH-értékű, és ezért - a munkaanyagokra vonatkozó rendelet értelmében - nem jelölésköteles. 
Alkalmazási terület: a GEIGER homlokzattisztító olyan tisztító koncentrátum, amelyet födémkefével vagy szórókészülékkel (nagy nyomású tisztító) a száraz homlokzatra hordunk fel. Erősen szívó hatású aljzatoknál előnedvesítést kell alkalmaznunk. A szennyeződés fokától függően a koncentrátum 1-8 rész vízzel hígítható. 
Igen nagyfokú szennyeződés esetén a koncentrátum hígítatlan állapotban is problémamentesen alkalmazható. A koncentráció ellenőrzése érdekében ajánlatos feltűnésmentes helyen tisztítási kísérletet végeznünk. A felületet kb. 20-30 perc hatásidő elteltével bőven adagolt tiszta vízzel mossuk le. Közömbösítésre nincs szükség. 
Anyagfelhasználás: a hígítástól függően 1 l koncentrátum 5-15 m2 felület kezelésére elég. 
Tárolás: Száraz, hűvös helyen , fagytól óvjuk. A felszabaduló göngyöleget gondosan ürítsük ki. 
Tartalmazott hatóanyagok: 5% alatt anionos tenzidek, nem-ionos tenzidek, foszfátok, alkáliák, 
5-15% oldásközvetítő. R 36/38 Izgatja a szemet és a bőrt. S24 A bőrrel való érintkezés kerülendő. Ha bőrre került a szer , akkor távolítsuk el a szerrel érintkezett ruházatot. Az érintett bőrt mossuk le vízzel. S25 Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe került a szer, húzzuk szét jól a szemhéjakat kezünkkel, és legalább 10 percen át öblögessük a szemet bő vízzel. Forduljunk szemészhez. Ha lenyelték a szert, ha tudatánál van az érintett, hánytassuk meg. Forduljunk orvoshoz.
S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. 
OKBI 858/2002
Tartalom: 1000 ml 
Egyéb kiszerelések: 5, 10 és 30 liter 



 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.