A wagner gépek forgalmazójának jóvoltából van arra lehetőség, hogy a kedves érdeklődők az egységet kipróbálásra elvigye.

Átvétel helye: 1095 Budapest, Soroksári út 58. +36 30 228 - 7088 (KellerFestékbolt) www.kellerszinterv.com

Kaució: bruttó vételár

Az innovatív WallPerfect W 985 E falfestékszóró rendszer:

Gyors jó minőségű festékszóró alkalmazás a falak és a mennyezet festésére. A könnyű, kényelmes cső segítségével a mennyezetek és a nagy felületek is bevonhatjuk anélkül, hogy ez a munka bármiféle fáradságot is okozna.

 

Műszaki adatok

 

Nagyon praktikus:
A festéket szívja közvetlenül a festékes vödör. Egy másik fénypontja a W 985 E az öntisztító funkciót.

 

Perfect Spray

"Perfect Spray" ez a pecsét biztosítja a minőség és a tökéletes eredmény alkalmazását
különlegességei a WallPerfect W 985 E

 

 



A 70 cm- es cső segítségével tettük lehetővé a nagy felületek kényelmes szórását. Magas üzemi sebességgel a magas szállítási mennyiség. A festék bevitel közvetlenül a vödörből történik. Nincs szükség utántöltésre és az ezzel járó (dekantálás) kényelmetlen munkafolyamatokra.

 

 



Nincs többé a körülményes élek és hajlatok ecsetelése, snejdolása. Ezzel az eszközzel kiválóan helyettesítjük a sarkok festésének megszokott eszközét.

 

 

 

 


 

 

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.