ANTI GRAFFITY falfirka eltávolító szer

 

Öszetétel EG-ajánlás alapján: 5 % alatt anionos és kationos tensidek, 30 % felett oldószer, illetve illatosító adalék. Veszélyforrás: Gyúlékony. Veszélyes anyag tartalom: 2-metoxi-1 metilacetát < 20 %, 1-metoxipropanol-2 < 30 % R10 Gyúlékony, R 36 Szemizgató hatású, S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet, S16 Gyújtóforrástól távol tartandó, S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást, S36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/arcvédő kell viselni, S51 Csak jól szellőztetett helyen használható.

OKBI regisztrációs száma: 22/2002

Tartalom: 1000 ml szórófejes

Egyéb kiszerelések: 500 ml szórófejes, 5 és 10 liter.

Részletes termékismertető a honlapról letölthető, kinyomtatható)

 

ANTI GRAFFITY falfirka eltávolító szer (biológiailag lebomló)
Felhasználási terület: Az Anti Graffity tisztítószer minden felületről oldja a lakkokat és festékeket, tehát kiválóan alkalmas a falfirkák eltávolítására.

Alkalmazás: A kezelendő felülete hőmérséklete nem lehet 10 ºC-nál alacsonyabb és 30 ºC-nál magasabb. Diszperziós és műanyag felületek esetében ajánlatos ellenőrizni az összeférhetőséget. Az Anti Graffityt szórással hordjuk fel és max. 3 percig hagyjuk hatni. Perlon gyökérkefével egyenletesen eldörzsöljük. Makacs szennyeződések esetén a műveletet megismételjük. Ezt követően a teljes felületet GEIGER homlokzattisztítóval lemossuk (gőzborotva max. 80 ºC, max. 60 bar nyomás az alap teherbíró képességétől függően). A megtisztított felületet védelmére használjunk Anti Graffity-Finisht. A diszperziós festékekre szórókészülékkel hordjuk fel a Anti Graffityt és max. 2 percig hatni hagyjuk. A feloldott szennyeződéseket puha kendővel felitatjuk. Makacs szennyeződések esetén a műveletet megismételjük. Diszperziós festékek, különösen Vollton festékek esetén körültekintően kell eljárnunk. Az egész felületet GEIGER homlokzattisztítóval és vízzel átmossuk. Az így megtisztított felület védelmére használjunk Anti Graffity-Finisht.



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.