Termékismertető:

ANTI GRAFFITY-FINISH védőbevonat falfirkák ellen.

A termék póruskitöltő, aktív légző réteget képez, melyet a falfirkák eltávolítását követően kell felhordani. Az Anti Graffity-Finish meggátolja a víz és káros anyagok bejutását a falba. A páradiffúziós tulajdonságot ez jelentősen nem befolyásolja. Az Anti Graffity-Finish szilikon-és viaszmentes, ezáltal bármikor újrafesthető. Mindenféle alapra használható (pl. beton, natúr- és műkő). Az Anti-Graffity-Finish száradás után matt ill. selyemfényű felületet ad. 
Alkalmazás: Először távolítsuk el a falfirkákat Geiger ANTI GRAFFITY-vel. A további lépéseket a részletes termékismertető alapján javasoljuk elvégezni.
Felhordás a felületre (feldolgozás): Ajánlatos szórókészülékkel ( a legkisebb fúvóka, alacsony nyomás) felhordani. Egyebekben felvihetjük kefével majd a nedves réteget hengerrel egyenletesen elsimítjuk. A megadott mennyiséget feltétlenül tartsuk be. Az Anti-Graffity-Finish-t száraz időben hordjuk fel. Az alap hőmérséklete min. 5 ºC és max. 30 ºC között legyen. Felhasználás előtt alaposan keverjük fel az anyagot. Előzetesen tegyünk egy próbát, mivel a termék fényének eltérése enyhe színárnyalat eltérést eredményezhet. A termék fagyérzékeny. Összetétel: Vízzel keverhető polimerizált gyanták. Veszélyes anyagtartalom:butildiglikol < 5 %, n-metil-1-2pirrolidon < 5 %, dipropilénglikol-monometiléter < 5 % 
R és S mondatok: R10 Gyúlékony, R36 Szemizgató hatású, S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet, S16 Gyújtóforrástól távol tartandó – Tilos a dohányzás! S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást, S36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/arcvédőt kell viselni, S51 Csak jól szellőztetett helyen használható.
OKBI regisztráció száma: 22/2002

Egyéb kiszerelések: 5 liter, 10 liter, 30 liter 
(Részletes termékismertető a honlapról letölthető és kinyomtatható)

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való
alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.