Trikolor selyemfényű kerítésfesték

Jellemzők:

Alapozó és fedőfesték egyben.

 

 

 

 

Kül- és beltéri faszerkezetek, kerítések, ajtók, ablakok, továbbá vas- és acélfelületek, korlátvasak selyemfényű alapozó- és fedőfestéke.

 

Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós és foltmentes legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is ajánlunk megoldást Önnek: a Trilak-termékekkel kifogástalan munkát végezhet.

 

 

Fa

Fém

A festendő felület előkészítése

Távolítsuk el az esetleg nem tapadó régi festékréteget, csiszoljuk meg a fát, majd töröljük le a port.

Távolítsuk el a port, az olaj vagy kenőanyag nyomokat TRINÁT szintetikus hígítóval. A laza, pergő rozsdát vagy régi nem tapadó festékréteget drótkefével alaposan dörzsöljük le, majd ismét töröljük le a port.

A festendő felület védelme

Kültéri alkalmazásnál farontó gombák és rovarok ellen a fát kenjük át LAZURÁN univerzális faanyagvédőszerrel vagy LAZURÁN oldószermentes faanyagvédőszerrel, majd hagyjuk megszáradni.

A fém későbbi rozsdásodásának megakadályozása érdekében a felületet fessük át TRINÁT korróziógátló alapozóval, majd hagyjuk 8 órát száradni.

Pórustömítés

LAZURÁN félolajjal vagy LAZURÁN lenolajkencével

Felületi egyenetlenségek elsimítása

A felületi hibákat, egyenetlenségeket simítsuk el UNIKITT vagy TRINÁT mestertapasszal, késtapasszal, majd csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port.

A felületi hibákat, egyenetlenségeket simítsuk el TRINÁT mestertapasszal, majd csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port.

Közbenső alapozás

A termék önmagában alapozófestékként is használható.

Fedő festés

A termék alapos felkeverés után felhordásra kész.

 

 

 

Hígithatóság: Hígítást nem igényel.
Kiadósság: 12 m2/liter
Kiszerelések: 0,75l; 2,5l
Javasolt rétegszám: 1–2 réteg
Száradási idő: 24 óra
Átfesthetőségi idő: 24 óra

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.

 

Tovább a gyártóhoz: