BENZINES FOLTTISZTÍTÓ

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Textíliák és bőrök, olajos alkatrészek kézi tisztítására, valamint egyéb háztartási célokra

 ALKALMAZÁS

A tisztítás és zsírtalanítás végezhető lemosással, mártással és egyéb kézi és gépi módszerrel. Már kis mennyiségben a felületre felhordva hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket. Textíliák szennyezett foltjainak eltávolításánál a kevés folttisztítóval átitatott ronggyal való dörzsölés adja a legjobb eredményt. Az oldott szennyeződés részben ülepítéssel eltávolítható. A készítmény összetétele olyan, hogy a szennyezett maradéka desztillációs úton teljesen regenerálható

Kiszerelés: 1lit, 5lit, 20 lit


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.