Neo egyrétegű beltéri falfesték

 

Kiváló minőség belfesték Magas fehérség DupontTM Teflon® felüeltvédő adalék Mosószerrel könnyen tisztítható

Száradási idő 2 óra (20°C-on).
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 24 hónapig.
Felhordás ecsettel, finom szőrű hengerrel
Javasolt rétegszám 1 esetleg 2 réteg
Higítás ha a felhordás módja szükségessé teszi, legfeljebb 10%-ban csapvízzel.
Kiadósság 15-20 m2/liter (a felület minőségének függvényében).

 

beltéri vakolt, vagy korábban diszperziós festékkel festett hordképes falfelületeken használható.

 

A DuPont Teflon® felületvédelemmel megerősített összetétel. Olaj-, zsír- és szennytaszító. Egy rétegben tökéletesen fed. Matt, kiváló pára- és légáteresztő. Változatos pasztell színekben. Illatosított. Gyorsan szárad. Könnyen alkalmazható. Nem hólyagosodik, nem válik le. Nem fakul, nem krétásodik. Környezetkímélő. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést!

 

A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek száraznak, tisztának, por- és olajmentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A korábban diszperziós festékkel festett felületeknél - ha a bevonat ép - nem szükséges alapozni. Erősen porózus felületeken (gipszkarton, glettelt falak, festetlen vakolatok) esetében első rétegben alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A megfelelően előkészített, egyenletes struktúrával rendelkező, és egyenletes színű falfelületen egy réteg festék megfelelő mennyiségben történő felhordása tökéletes fedőképességű bevonatot eredményez. A festékréteg kb 2 óra alatt megszárad. A festékkel +5°C alatt nem javasolt dolgozni. A festés után a szerszámokat el kell mosni, mert száraz festék csak agresszív oldószerrel (pl. nitrohígító) távolítható el.

 

víz, kötőanyag, titándioxid, mészkőőrlemény, kaolin, adalékok.

 

A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

 

E Nem tűzveszélyes.

 

 

 

 






A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.