CEKOL C-11

Fagy- és vízálló, nagyon rugalmas ragasztó habarcs

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Gres , csempe, terakotta, üveg és kőmozaik lapok, valamint ásványgyapot lemezeknek, Beton, tégla, gázbeton, porózus falazóblokkokból, gipszkarton és gipsz falaóblokkokból, valamint faszármazékokból és acélból készült stabil felületekre történő ragasztására szólgá. A CEKOL C-11 segítségével az új csempeburkolatot közvetlenűl a régi felületre ragaszthatjuk, annak levésése nélkül.

A CEKOL C-11 alkalmas a burkoló lapoknak az alulról melegített feületekre tötrénő ragasztásra, felület kiegyenlítésre és simításra.

 ALKALMAZÁS

A felületnek tisztának, tömörnek és szíros szennyeződésektől mentesnek kell lennie. Emuziós, enyves és olajfestéket, valamint a laza szerkezetű homokszemcséket el kell távolítani a felületről. Az erősen nedvszívó felületeket megfelelő minőségű emuzióval kell előkészíten.

Az előkészítes során kb. 2,2-0,25 l vízhz kell 1 kg poranyagot szórni, Gondosan el kell keverni, majd a habarcsot fogazott simítóval kell felhordani az elökészített felüleltre kb. 3-5 mm vastagrétegben.
Anyagfelhasználás 1 m2 felülethez 6mm fogazású simítóval -3 kg.
Felhasználási idő 3 óra
Alkalmazási és felületi hőmérséklet +5C - +25C

Gyalogos forgalomra és fugázásra való alkalmasság (18C-on) 24 óra után. Tárolás eredeti csomagolásban, száraz helységben a gyártás idejétől számított 12 hónap.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.