CEKOL C-45

 fehér színű alapozó massza

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A C-45 az épületek belső falainak simítása, kiegyenlítésére és feljavítására szolgál. A termék természetes fehér gipsz, fehér színű ásványi eredetű töltőanyagok és modifikáló anyagok keveréke. .

 ALKALMAZÁS

A felületnek tisztának, tömörnek és zsíros szennyeződésektől mentesnek kell lennie. Az emulziós, enyves és olajfestékes, valamint a laza szerkezetű homokszemcséket el kell távolítani a felületről. Az erősen nedvszívó felületeket emulziós alapozóval kell előkészíteni.

Az előkészítés során kb. 0,4 l vízhez kell 1kg poranyagot szórni. Gondosan el kell keverni, majd simítóval felhordani az előkészített felületre. A bekevert anyagot 45 percen belül fel kell használni. A műveletekhez rozsdamentes acélból vagy műanyagból készült szerszámokat kell használni. A kezdeti megszilárdulás után a felületek javíthatók. Festés csak a teljes kiszáradás után lehetséges.

Alkalmazási és felülethőmérséklet: +5 - +25 C. 
Tárolás: eredeti csomagolásban; száraz helyen a gyártás idejétől számított 12 hónap. A gyártás ideje és a gyártó cég jele a zsák oldalán található. 
A termék PZH (higiéniai) tanúsítvánnyal rendelkezik.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.