CEKOL GS-20

 Gipsz ragasztó habarcs

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A CEKOL GS-20 gipsz ragasztó habarcs a gipszkarton lemezek ragasztására szolgál. Használható még hő- és hangszigetelő illesztett lemezekhez is. A termék mesterségesen gyártott gipsz, ásványi eredetű töltőanyagok és modifikáló anyagok keveréke. Kizárólag beltérben, száraz helyiségekben, ásványi eredetű felületeken alkalmazható.

 ALKALMAZÁS

A felületnek tisztának, tömörnek és zsíros szennyeződésektől mentesnek kell lennie. Az emulziós, enyves és olajfestékes, valamint a laza szerkezetű homokszemcséket el kell távolítani a felületről. Az erősen nedvszívó felületeket emulziós alapozóval kell előkészíteni.

Az előkészítés során kb. 0,42 l vízhez kell 1kg poranyagot szórunk, két percig állni hagyjuk, majd gondosan elkeverjük. A bekevert habarcsot 20 percen belül fel kell használni.

Anyagfelhasználás: 3-5 kg/m2 lemez. 

Alkalmazási- és felülethőmérséklet: +5 - +25 C. 

Tárolás: Eredeti csomagolásban; száraz helyen a gyártás idejétől számított 12 hónap. A gyártás ideje és a gyártó cég jele a zsák oldalán található. A termék PZH (higiéniai) tanúsítvánnyal rendelkezik.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.