HARZO-Javítótapasz

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A HARZO-Fix termékcsalád 2 termékből áll. A HARZO-Fix kiegyenlítő és tömítő anyagból, valamint a HARZO-Fix javítótapaszból. Mindkét termék egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik a saját versenytárai között. Alkalmazható fémre, fára, műanyagra, alumíniumra!!!, horganyra!!!, betonra, OSB lapokra, és szinte mindenféle felületre. Amennyiben rozsdás felületre szeretnénk az anyagot felhordani, a rozsdát a jobb és biztonságosabb tapadás érdekében érdemes eltávolítani.

 ALKALMAZÁS

A HARZO-Fix kiegyenlítő és tömítőanyag alkalmas a nagyobb felületiegyenetlenségek tömítésére. Könnyen kezelhető és formázható. A képen látszik, hogy egy egyszerű fadarabot is ki tudunk vele javítani. A felhordásnál nem kell több réteget egymásra hordani, bármekkora felületi egyenetlenség 1 rétegben javítható.

A HARZO-Fix javítótapasz a kevésbé mély felületi egyenetlenségek eltüntetésére alkalmas termék. A felületre az anyagot egy egyszerű símítóeszközzel felhordjuk. Mindkét tapasz gyorsan, és ami a legfontosabb, zsugorodásmentesen szárad. Könnyen csiszolható, a rétegek egymásra is felhordhatók. A kész felület bármilyen festékkel átvonható. A képen is látszik, a nagy egyenetlenséget a kiegyenlítő anyaggal javítottuk ki, erre került a javítótapasz, mely finomabb felületet képzett, és ezt átvontuk egy egyszerű diszperziós festékkel.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.