HB Body-950

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Gumi bázisú, kiváló hangelnyelő és szigetelő tulajdonságú és jó fedőképességű anyag. Alkalmazható alvázra és belső elemekre egyaránt. Kiváló tapadó képességgel rendelkezik. Felvitele speciális szórópisztollyal (BODY UBS) 5-6 bar nyomáson. (Rövidebb dűzniállással finomabb, míg hosszabbal durvább szemcséjű felületet kapunk.) Gyorsan száradó rugalmas és textúrált felületet kapunk. Száradás után könnyen átfesthető egyrétegű, illetve bázisfestékekkel. A kívánt tapadás elérése érdekében mindenképp használjon PLASTOFIX-et (BODY 340) a fedőfesték felvitele előtt. 

 ALKALMAZÁS

Kiszerelés: 1 L, 400 ml 
Szín: fehér, fekete, szürke


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.