Tavaszias FALI MATRICA

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A fali matricák kaphatók két darabos csomagban ötféle mintával.
Minták: Flóra, Gyümölcsös, Tavasz, Caffe, Kukucskáló 
A lakószobák szinte kivirágoznak: egyre többen kapnak kedvet a falak kreatív kialakításához – és a változatossághoz.

Az öntapadós fali matricákkal Ön is kedve szerint dekorálhatja falait eredeti motívumokkal és mintákkal. Egyszerűen tapassza fel őket. És ha újból változatosságra vágyik, a fóliát maradék nélkül eltávolíthatja a falról.

 ALKALMAZÁS

Az ERFURT fali matricái természetesen PVC- és lágyítószer-mentesek. Így nemcsak kreatív falakról gondoskodhat, hanem arról is, hogy a levegő tiszta maradjon.

* 100 % Vlies
* maradék nélkül lehúzható
* újrafelhasználható
* öntapadós

Felhelyezése a falra:
1. Tisztítsuk meg az alapfelületet.
2. Válasszuk le a matricát a hordozópapírról és illesszük a megfelelő helyre.
3. Nyomjuk rá erősen a falra. A matricák legjobban sima alapfelületeken tapadnak, de a Rauhfaser tapéta és a finom vakolat sem okoz gondot.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.