BONDEX 4469 - Tikfa olaj

Termékleírás / termékcsoport:
Kötőanyaggal erősített bútorolaj.

Felhasználási terület:
Bel- és kültéri, fából készült bútorok impregnáló kezelésére szolgáló készítmény, évi egyszeri használatra.

Tulajdonságok:
• Ellenálló a vízzel és az alkohollal szemben
• Felhordása rendkívül egyszerű
• Kiemeli a fa erezetét
• Védelmet nyújt a nap és az időjárás hatásai ellen.
• Köönnyű karbantartani


Felhasználási javaslat:
Használat előtt az edény tartalmát alaposan keverjük fel, majd használat után az edényt szorosan zárjuk le. A felületnek tisztának, száraznak és szilárdnak kell lennie. A fa nedvességtartalma nem haladhatja meg a 15%-ot. 

A kezelendő felületet lakkbenzinnel tisztítsuk meg. A lazúrozott vagy festett részeket csiszolópapírral távolítsuk el.A termék csak nyers fafelületre hordható fel. A Bondex® Tikfa olajat egy puha rongy vagy szivacs segítségével alaposan bele kell dolgozni a fába, majd tiszta ronggyal áttörölni. Fontos, hogy a fa felületén ne maradjon olaj!

Jótanácsok:
Puhafa esetén a Bondex® fakonzerváló előzetes használata javasolt! A felhordáshoz ne használjunk ecsetet, mert csak bedörzsöléssel biztosítható a megfelelő beivódás.
A kezelést évente ajánlott megismételni.

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.