Rauhfaser Avantgarde

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A klasszikus fűrészporos tapéta ökológiailag is meggyőző. Környezetkímélő alapanyagainak köszönhetően közel negyed évszázada viseli a Kék angyal környezetbarát minőségjelzést és 2006 óta a rendkívül szigorú követelményeket támasztó „Allergiások számára is alkalmas“ pecsétet.
Az öntapadós fali matricákkal Ön is kedve szerint dekorálhatja falait eredeti motívumokkal és mintákkal. Egyszerűen tapassza fel őket. És ha újból változatosságra vágyik, a fóliát maradék nélkül eltávolíthatja a falról.

 ALKALMAZÁS

Tekercsméret:
25 m * 0,53 m 
13,25 m²-hez

Ajánlott ragasztók:

A tapétázógéphez való ragasztót, a speciális ragasztót vagy a vliesragasztót vigye fel ragasztógéppel vagy manuálisan


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.