Zinkhaftfarbe - Horganyozott felületek festéke

 

Színárnyalat: Ezüstszürke RAL 7001, antracitszürke RAL 7016, csokoládébarna RAL 8017 és fehér - 9110.

Fényességi fok: Selyem-matt

Kötoanyagfajta: Polymerizációs-gyanta

Suruség: Kb. 1,3 g/cm³, színárnyalatonként.

Alkalmazás: Alapozó- és köztes réteg horganyzott felületekre, tzihorganyozású acélra, vagy horganyporos alapozóval bevont felületre

Tulajdonságok: Korrozió ellen védo, könnyen terülo, és gyorsan száradó. A bevonat tartósan rugalmas.


Alapfelület: Új horganyzott felületeknél és a tzihorganyzású acélelemeknél az elokészíto munkák a következok:
Felületek érdesítése, a szennyezdések, a zsír-, és az olajmaradványok eltávolítása, továbbá a korróziós helyek megszüntetése.
Zsírtalanítás: erre a célra legjobban a 2%-os szalmiákszeszes zsíroldószeres lemosás alkalmas súroló-törlkendvel ( Scotch-Brite). Fentieket követen alapos tiszta-vizes leöblítés szükséges. Semmiképpen sem szabad acél-drótkefét használni a súroláshoz!

A korróziós részek eltávolítása: Történhet dörzspapírral vagy súroló-törlkendvel. A horganyzott acélfelületeket gondosan meg kell tisztítani, de csak súroló-kendt szabad használni a még ép horganyréteg megóvása miatt.

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.