Tapeten - Kleister - Tapétaragasztó

 

Anyag fajtája: Nagyértéku, modifikált keményíto erosíto, cellulóz-keverék és meticellulóz.

Alkalmazási terület: A könnyu tapéták por alakú ragasztóanyaga

Tulajdonságok: Kituno ragasztóer jó kiigazítási lehetséggel. Nagyon kiadós, ellenáll a mész és a cement behatásának. Foltmentesen szárad friss és száraz vakolaton is. Nem mérgezo, de kerüljük az élelmiszerekkel való közvetlen kapcsolatát. Biológiailag könnyen lebomló.
Alapfelület elokészítése: Az alapfelületet gondosan tisztítsuk meg. A régi tapétát düfa Tapetenlöser oldószerrel szedjük le. A falon levo réseket és lyukakat düfa Füllstoff innen tömítanyaggal töltsük ki. Az erosen nedvszívó felületeket a táblázat adatainak megfelelo arányban bekevert düfa Spezial-Kleister-rel vagy düfa Tapeten Wechselgrund-dal kezeljük.

 


Felhasználás: A csomag tartalmát a táblázatban feltüntetett mennyiségu vízzel keverjük el. Kb.20 perc várakozási ido után még egyszer alaposan keverjük át, így a düfa Spezial-Kleister használatra kész.

Tapétázás: A tapétát minségének és az alapfelület szívóképességének függvényében kenjük be ragasztóval (minél nehezebb a tapéta, annál inkább koncentráltabban hordjuk fel a tapétaragasztót). Hajtsuk össze a tapétát, hagyjuk jól megpuhulni, végül a tapétagyártó
felhasználási elírásait figyelembe véve tapétázzunk. Speciális tapétákhoz, vinilalapú tapétákhoz vagy különösen nehéz tapétatípusokhoz a düfa Spezial-Kleister tapétaragasztót ajánljuk.

Szerszámok tisztítása: Használat után azonnal le kell tisztítani vízzel.

Tárolás: Száraz helyen.

Kiszerelés: 125 gr-os dobozban

Kiadósság: 125 gr düfa Tapetenkleister kb. 35 m2-re elegendo.

Felhordási homérséklet: Az aljzatnak és környezetének a felhordási és száradási id alatt legalább + 5 C°- osnak kell
lennie.

Megsemmisítés: Csak a teljesen üres csomagolást dobjuk a hulladékgyjtbe. A folyékony anyagmaradékot a háztartásban használatos vízzel lehet eltávolítani.

 

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.